Powered By Blogger

utorak, 13. rujna 2011.

Drvena vikendica i dvorište za samo 7.000 €

Koliko puta čovjek poželi otići nekuda, nestati, maknuti se od svakodnevice. Mnogi u tom slučaju odmagle za vikend na more, kod frendova na vikendicu ili kako to naša Jadranka Kosor napravi, pa ode na Brijune. Zamislite da možete napravit svoju vlastitu vikendicu, imati vlastito dvorište i to dovoljno veliko da po njemu možete igrat nogomet, da nema nikoga oko vas stotinama metara, samo zelenilo i šuma, za SAMO 7.000€. Zamislite, imate vlastiti "Place to Go", ključ u rukama i pred kućom travnjak.
Zvuči kao san....., ali nemora biti.
Igrom slučaja smo naćuli da je jedan kolega kupio zemlju na lokaciji udaljenoj nepunih sat vremena od Zagreba i to veliku kao pol košarkaškog igrališta za 2.000€. Tvrtka Loreana .d.o.o. već duže vrijeme nudi drvene vikendice u osnovnom paketu za 5.000€, za koje vam netreba niti građevinska dozvola. Netreba mnogo da čovjek upotrijebi matematiku i zbroji 2 + 2.
Oni vam dopreme zapakiranu drvenu kuću, vi ju sastavite kao Lego kocke i Vaš drugi dom je gotov. Kuća od 25 m2 potpuno napravljena od drveta, pokrivena drvenim krovom sa zidovima od prirodnih poluoblica egzotičnog izgleda i gredama u koje umećete daske. U roku tri dana vaša vikendica je gotova. Samo malo para i mašta mogu svašta. Uvjereni smo da je ovo skoro za svačiji džep pa čak i u doba krize. Više na www.loreana.hr/drvo/

Nema komentara:

Objavi komentar